• Boströms Ur & Guld - ett tryggt val i mer än 35år!
Payment with Klarna
Fri frakt från 1000kr / Snabb & säker betalning med Klarna

Seiko Premium

Exklusivitet och Precision

Seiko Premium erbjuder en exceptionell kollektion av klockor för den kräsna användaren. Varje modell är en symbol för Seikos engagemang för kvalitet och innovation. Denna exklusiva serie kombinerar traditionellt hantverk med avancerad teknologi, vilket resulterar i klockor som inte bara är praktiska utan även estetiskt tilltalande. Med deras robusta design och precisionsmekanik, är dessa klockor skapade för att hålla en livstid.

SEIKO PROSPEX SPB155J1 SEIKO PROSPEX SPB155J1
SEIKO PROSPEX SPB121J1 SEIKO PROSPEX SPB121J1
SEIKO PROSPEX PREMIUM DIVER SPB143J1 SEIKO PROSPEX PREMIUM DIVER SPB143J1
Seiko Premium Prospex GMT SPB377J1 Seiko Premium Prospex GMT SPB377J1
Seiko Premium Prospex Diver SPB147J1 Seiko Premium Prospex Diver SPB147J1
SEIKO PROSPEX PREMIUM SPB249J1 SEIKO PROSPEX PREMIUM SPB249J1
Seiko Premium Presage SPB203J1 Seiko Premium Presage SPB203J1
Seiko Premium Presage SPB167J1 Seiko Premium Presage SPB167J1
Seiko Premium Presage SPB165J1 Seiko Premium Presage SPB165J1

Avancerade Funktioner

Seiko Premium serien stoltserar med avancerade funktioner som GMT-indikation, dykarkapacitet, och energireservindikatorer. Dessa funktioner möter behoven hos professionella dykare och globala resenärer. Modeller som Seiko Prospex och Seiko Presage showcasear dessa kapaciteter, medan de även upprätthåller en stilren och modern estetik. Detta gör dem perfekta både för äventyr under vatten och eleganta sociala tillställningar.

Varaktig Kvalitet och Stil

Att investera i en klocka från Seiko Premium är att investera i varaktig kvalitet. Varje urtavla och armband är noggrant utformad för att erbjuda optimal komfort och hållbarhet. Denna kollektion erbjuder också en rad olika stilar - från klassiskt till modernt - för att tillgodose alla smaker. En Seiko Premium-klocka är inte bara en tidmätare, utan även en investering i din stil och din framtid.