• Boströms Ur & Guld - ett tryggt val i mer än 35år!
Payment with Klarna
Fri frakt från 1000kr / Snabb & säker betalning med Klarna

Blomdahl Medical

I Blomdahl Medicals sortimentet hittar du nickelfria smycken som är allergivänliga. De är därmed hudvänliga och kan bäras av allergiker och andra med känsligare hud. Alla deras smycken är dessutom stilrena, tidlösa och till för att bäras av alla.

Blomdahl Brilliance Halo Blomdahl Brilliance Halo
Blomdahl Brilliance Halo Blomdahl Brilliance Halo
Blomdahl Brilliance Moon Blomdahl Brilliance Moon
Blomdahl Brilliance Plenary Blomdahl Brilliance Plenary
Blomdahl Brilliance Moon Blomdahl Brilliance Moon
Blomdahl Brilliance Heart Hollow Blomdahl Brilliance Heart Hollow
Blomdahl Brilliance Plenary 5mm Blomdahl Brilliance Plenary 5mm
Blomdahl Heart Rose Blomdahl Heart Rose
Blomdahl Heart Rainbow Blomdahl Heart Rainbow
Blomdahl Ear Ring, Pendant Moon Blomdahl Ear Ring, Pendant Moon
Blomdahl Ear Ring, Pendant Star Blomdahl Ear Ring, Pendant Star
Blomdahl Ear Ring, Pendant Heart Blomdahl Ear Ring, Pendant Heart

Framtagna smycken med medicinska metoder och material

Blomdahl Medical producerar sina smycken och tar fram metoder utifrån medicinska riktlinjer. De tar hjälp av bland annat hudläkare för att veta vilka material som är säkrast att använda och håller sig därmed alltid uppdaterade och i framkant. De designar och har sin produktion i Sverige för att ha ytterligare koll på att hela tillvägagångssättet är helt korrekt och säkert. 

Alla örhängen är tillverkade i medicinsk titan eller plast som är fria från nickel och därmed allergivänliga. Den färgade ytbehandlingen, som kan bestå av exempelvis färgerna guld eller silver, kommer inte i kontakt huden. De delarna av örhänget som sitter tätt inpå huden är alltid i ren medicinsk titan. 

Örhängena levereras i en ask, Clean Pack, som förvarar smycket hygieniskt från tillverkning tills du öppnar förpackningen. Du blir därmed den första som rör smycket och etiketten på asken fungerar som en försegling.  


Säker, steril & unik metod för öronhåltagning

Blomdahl utvecklade, med vägledning från sjukvården, ett nytt håltagningssystem för en hygienisk och säker öronhåltagning. De blev först i världen att lansera en steril engångsprodukt med sterilt smycke och lås för att göra hål i öronen. 

När du tar hål i öronen hos oss på Boströms Ur & Guld så är det just Blomdahls unika metod vi använder - Blomdahl Medical Ear Piercing. Du får därmed en säker och steril öronhåltagning gjord, och med hudvänliga smycken. Vi är utbildade och har erhållit diplom av Blomdahl Medical för att utföra säkra öronhåltagningar. Här kan du läsa mer om håltagningen.