• Boströms Ur & Guld - ett tryggt val i mer än 35år!
Payment with Klarna
Fri frakt från 1000kr / Snabb & säker betalning med Klarna

Carl Edmond

Elegans och Precision

Carl Edmond-klockorna kombinerar tidlös elegans med modern design för att skapa en unik och sofistikerad stil. Dessa klockor är utformade med en minimalistisk estetik, vilket återspeglar en ren och enkel charm som passar såväl formella som vardagliga tillfällen. Med en kombination av funktion och form, erbjuder Carl Edmond-klockorna en balans mellan klassisk klocktillverkning och samtida designelement.

Material och Hållbarhet

Varje klocka från Carl Edmond-serien är tillverkad med högkvalitativa material som garanterar både hållbarhet och komfort. Från det reptåliga safirglaset till de snyggt utformade urtavlorna och hållbara läderarmbanden, varje detalj är noggrant genomtänkt. Dessa klockor är inte bara en tillförlitlig tidhållare utan även ett uttalande om hållbarhet och kvalitet.

Carl Edmond-klockorna erbjuder också vattentålighet, vilket gör dem till ett pålitligt val för dagligt bruk. Detta försäkrar att klockan håller sig funktionell även under mindre optimala väderförhållanden, vilket ytterligare understryker deras praktiska och användarvänliga design. Därmed kombinerar Carl Edmond estetik med funktionalitet, vilket gör deras klockor till ett utmärkt val för den moderna konsumenten.