• Boströms Ur & Guld - ett tryggt val i mer än 30år!
Payment with Klarna
Fri frakt från 1000kr / Snabb & säker betalning med Klarna

Stjärnringen

Är du kanske på jakt efter en klassisk och vacker förlovningsring med en diamant? I vårt sortiment kan du välja storleken på diamanten och färgen på guldet som passar din smak. Prata med oss om du önskar vägledning.

Exklusiva ringar med tidlös och klassisk design

Upptäck Stjärnringens förtrollande diamantringar i valfri guldfärg – den perfekta symbolen för evig kärlek. Dessa vackra ringar är skapade för att fira speciella ögonblick som förlovning och vigsel. Med deras tidlösa design och högkvalitativa material blir de en symbol för er starka band och gemensamma framtid. Med möjligheten att välja en personlig guldfärg som passar just er stil och personlighet, blir varje ring unik och betydelsefull. 

Skapa minnen för livet med dessa diamantringar, som kommer att vara en påminnelse om er kärlek och samhörighet vid varje blick på fingret. Låt Stjärnringen hjälpa er att försegla er kärlekshistoria med deras enastående diamantringar som passar som bland annat förlovningringar och vigselringar.


Historien bakom Stjärnringen

Stjärnringen från Gemma - ett varumärke med en unik historia och ett banbrytande koncept. De var de första i Sverige som importerade pärlor från Japan och har idag fortfarande en rigorös kontroll gällande kvaliteten och precisionen i deras smycken.

Deras stolthet är deras innovativa koncept där diamanten kan växa. Detta innebär att du kan uppgradera din diamant i ditt smycke, byta mellan olika modeller och färg på guld, och endast betala en mellanskillnad. Detta gör det möjligt för dig att anpassa och förändra ditt smycke efter dina önskemål och trender.

Det gör dem också engagerade i miljön genom att återvinna både guld och diamanter i ett miljövänligt kretslopp. Så oavsett om du vill förnya ditt smycke, ändra dess design, eller uppgradera till en större diamant, så har Stjärnringen den perfekta lösningen för att göra dina smyckesdrömmar till verklighet.