• Boströms Ur & Guld - ett tryggt val i mer än 35år!
Payment with Klarna
Fri frakt från 1000kr / Snabb & säker betalning med Klarna

Victorinox

Victorinox klockor står för precision och hållbarhet, och hos Boströms Ur & Guld finner du ett brett urval av dessa kvalitetsklockor. Oavsett om du söker en robust vardagsklocka eller en elegant accessoar till festen, har Victorinox en modell som passar dina behov. Med sin schweiziska kvalitet och innovativa design är varje klocka skapad för att tåla tidens prövningar samtidigt som den erbjuder en tidlös estetik.

VICTORINOX MAVERICK CHRONO VICTORINOX MAVERICK CHRONO
VICTORINOX FIELDFORCE VICTORINOX FIELDFORCE
Victorinox Alliance Victorinox Alliance
Victorinox Maverick Victorinox Maverick

Högkvalitativa material

Alla Victorinox klockor är tillverkade med de bästa materialen, inklusive högkvalitativt rostfritt stål och hållbara läderband. Glasen är ofta gjorda av reptåligt safirglas som skyddar klockans urtavla. Dessa material garanterar att din klocka inte bara ser bra ut över tid utan även klarar av vardagens påfrestningar.

Funktion och stil

Victorinox klockor är inte bara vackra – de är också packade med funktioner. Från vattentålighet som klarar dykning till avancerade kronograffunktioner, uppfyller dessa klockor behoven hos såväl idrottare som affärsmän. För den äventyrliga anden finns det modeller med inbyggda kompasser och höjdmätare, vilket gör dem till perfekta följeslagare för alla typer av äventyr.

Varje klocka reflekterar Victorinox engagemang för precision, pålitlighet och funktionalitet, och gör dem till ett utmärkt val för den som söker en klocka som kan lita på under alla omständigheter.